Instruccions per a la compra de llibres

Un cop efectuat el registre ja podeu accedir a l’apartat “Llibres de text” que trobareu a la barra de menú. Seleccioneu el curs que farà el vostre fill i seleccioneu els llibres que vulgueu comprar.

  1. Un cop hàgiu posat al carret tots els llibres que compreu, cal concloure el procés clicant “Passar per caixa” i validar la compra seleccionant com a forma de pagament “pagament mitjançant transferència”, que és l’única habilitada per a la venda de llibres d’enguany.
  2. Per últim, només caldrà confirmar la sol·licitud clicant el botó verd "CONFIRMO LA MEVA COMANDA"
  3. Quan la família rebi la confirmació de comanda per correu electrònic, cal fer el pagament indicant el codi de la comanda, el nom i cognom del fill / de la filla i el curs que farà.

 

Cal tenir en compte:

  • És requisit indispensable fer una comanda per cada fill / filla. S’anul·laran les comandes que incloguin llibres de més d’un curs, més d’un alumne o llibres repetits del mateix curs. Si teniu dos fills o més, cal tramitar una comanda per a cadascun.
  • És requisit indispensable indicar el nom de l’alumne/a en finalitzar la comanda, just abans de validar-ne el pagament. Disposeu d’un quadre de text per fer-ho.
  • A l’hora de fer el pagament, heu d’incloure el codi de comanda que es genera a la plataforma i que rebreu per correu electrònic. També heu d’indicar el nom i cognom del fill i el curs que farà. El codi de la comanda el podreu consultar sempre que ho necessiteu a l’apartat “Historial de comandes”.
  • Un cop feta la compra heu de rebre diferents correus electrònics de confirmació/anul·lació i/o avís. Si no rebéssiu cap correu electrònic, reviseu la vostra carpeta d'SPAM.

Per qualsevol dubte que sorgeixi durant el procés de compra, disposeu d’un correu electrònic de contacte: botiga@ampavedrunasantelies.cat.

També podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic santeliesampa@gmail.com i a la sala de l’AMPA de 5 a 6 de la tarda (durant el període lectiu).


Accept

Advertiment de cookies