Pàgina d'ajuda de registre d'usuari/d'usuària

El primer pas per gaudir de les característiques que ofereix la nova web de venda de serveis i llibres de l'AMPA Vedruna Sant Elies és registrar-se. Les instruccions per fer-ho correctament són les següents:

  1. Cal accedir a la pàgina d'inici "botiga.ampavedrunasantelies.cat" i pitjar el botó verd que apareix a la part central amb el text "REGISTRE / IDENTIFICACIÓ"
  2. El següent pas ens permet identificar-nos en cas que ja ens haguem registrat prèviament (quadre de la dreta), o registrar-nos per primera vegada (quadre de l'esquerra). Triem el quadre de l'esquerra i inserim el nostre correu electrònic.
  3. Tot seguit ens apareixerà una nova pàgina on haurem d'introduir les nostres dades. Tots els camps són obligatoris per a emetre la factura i els números de telèfon només es faran servir en cas que la Junta de l'AMPA necessiti posar-se en contacte amb la família.
  4. Un cop emplenades totes les dades cal pitjar el botó verd "Registreu-vos" i ja tindreu el compte actiu. A partir d'aquest moment podreu fer comandes de llibres i fer sol·licituds d'activitats extraescolars.

Per qualsevol dubte que us sorgeixi, podeu posar-vos en contacte amb l'AMPA a través del formulari de contacte que trobarem seguint l'enllaç "Contacteu amb nosaltres" a la part superior esquerra de la web. 


Accept

Advertiment de cookies